HELSE ARTIKLE

Fakta om leveren

Dette er fordi leveren er det største organet i kroppen og kontrollerer mange viktige kroppsfunksjoner, som å støtte stoffskiftet, kontrollere blodsukkernivået og kontrollere fettansamlingen. Inkludert absorbere næringsstoffer og sende giftstoffer ut av kroppen.

Men leveren har ikke et nervesystem, så det er få åpenbare tegn på leverskade. Ifølge data er leverkreft rangert blant de 10 beste kreftformene hvert år. Derfor er hvordan å beskytte leveren en av de viktigste helseproblemene for moderne mennesker.

Dr. Frank Lipman, spesialist i medisin har publisert en medisinsk kunnskapsartikkel om leverpleie, som avslører at hvis du mater leveren din med søppelmat, alkohol og reseptbelagte legemidler,

Leveren er full av giftstoffer og har problemer med å behandle næringsstoffer. I stedet for å dumpe giftstoffer i leveren Leveren må jobbe overtid for å eliminere den, så Dr. Frank advarer om å spise godt. Ikke vent til legen din forteller deg at du har alvorlige leverproblemer. sammen med å anbefale 8 matvarer du bør spise for å gi næring til leveren

1. Fermentert mat som surkål, kimchi, kombucha og andre fermenterte produkter er fulle av gode bakterier. som i tillegg til å forbedre kroppens immunitet Det hjelper også med å eliminere giftstoffer akkumulert i kroppen fra tungmetaller. og redusere belastningen på leveren

2. Korsblomstrede grønnsaker som blomkål og brokkoli inneholder glukosinolater. som hjelper til med å fjerne giftstoffer fra kroppen

3. Marine planter, som ulike typer tang, inneholder ofte «alginsyre» som kan fjerne giftstoffer. Absorberer og fjerner giftstoffer fra fordøyelseskanalen.

4. Mørkegrønne bladgrønnsaker som spinat, ruccola, ruccola, grønnkål og løvetann har en tendens til å inneholde planteklorofyll. Dette kan bidra til å fjerne kjemikalier, plantevernmidler og tungmetaller fra blodet.

5. Andre frukter og grønnsaker som gir næring og beskytter leveren, opprettholder stoffskiftet og reduserer blodfett. og redusere belastningen på leveren inkluderer epler, artisjokker, asparges, avokado, rødbeter, blåbær, bjørnebær, bringebær, kål, reddiker, persille, koriander, hvitløk, sopp og løk

6. Oljer som inneholder sunt fett, som kokosolje og kaldpresset ekstra virgin olivenolje. Det vil være en naturlig avgiftningsmiddel.

7. Frø som linfrø og chiafrø Rik på antioksidanter og fiber som kan bidra til å rense tarmene og fremme metabolismen av giftstoffer

8. Krydder som ingefær, pepper, kanel og gurkemeie er leverhelsetilskudd som har blitt brukt i tusenvis av år. Spesielt gurkemeie og ingefær. Det er ikke bare antibakterielt og antiinflammatorisk. Men det bidrar også til å forbedre funksjonen til immunsystemet. Hvis det spises i riktig mengde

Diabetes, kroniske varmeforhold

Diabetes og kronisk heteslag. Mange kan bli overrasket over det. Hvordan er diabetes og kronisk heteslag relatert? Gjennom hele min karriere som lege har jeg observert at de fleste pasienter kommer inn med ulike kroniske sykdommer som også inkluderer diabetes. Den har de samme grunnleggende egenskapene til sykdommen, det vil si en tilstand av "kroniske varmeforhold". Jeg har fulgt med og observert i femten år. Det er på tide å dele mine erfaringer og øke bevisstheten bak verdens dødeligste sykdommer. Den virkelige årsaken bak det kommer fra "kroniske varmeforhold". Hvis man snakker om varmeforholdene, ser det ikke skummelt ut. Og ingen i verden ville ikke vite om kronisk varme. Men varmetilstanden er ikke farlig. Men faren og sykdommen er kronisk varme i kronisk varme med diabetes. Det er en alvorlig helsetrussel som ikke kan løses. Personer med diabetes er forsømmelige, uvitende om at de er i krise. Bruk de samme behandlingsmetodene, leve, spise, leve på samme måte, overbelastet, forårsake blodforgiftning, funksjonshemninger. Det har også problemer med lymfesystemet etterpå. Det er ikke i stand til å fungere normalt. Blodet vil være giftig, deformert, noe som resulterer i lymfatisk tap. Immunsystemet er fullstendig skadet, alle organer er skadet. Og det som er skjult er tilstanden til organer som ikke kan bruke sukker til energi eller selvreparasjon, selv om vi har overflødig sukker i blodet. Alle vil kun se på tilstanden av overbelastning i blodsukkeret. De prøver å redusere sukkerinntaket eller kontrollere sukkernivået. Ved å neglisjere, ikke fikse, vil kroppen raskt forverres. Personer med diabetes på sent stadium kan ikke kureres. De må bruke insulin resten av livet. En krise blir eskalert til en ny krise.

Hva er diabetes? Under normale forhold, når kroppen får mat, vil blodsukkernivået stige. Kroppen skiller deretter ut hormonet insulin for å bringe sukker inn i cellene. Det trekker sukker ut av blodet for å mate kroppen. Problemet med diabetes har to dimensjoner, som er overflødig sukker og ødelagt blod. Organer i hele kroppen er ikke i stand til å bruke sukker. Diabetes er definert som en vedvarende og kronisk tilstand med høyt blodsukkernivå. I vår normale tilstand, når det er et normalt nivå av sukker i blodet, definert av Verdens helseorganisasjon for normale sukkerverdier 70-100. Under normale forhold kan vi ha lavere enn 70 eller høyere enn 100. Men det er ikke noe problem fordi det ikke er en tilstand som er kontinuerlig og kronisk høyere enn normalt. Hvis blodsukkeret ditt er høyere enn 125-126, vil du få diagnosen diabetes.

Tegn på diabetes som kan observeres

 • Tørr hals og tørste, varme lunger.
 • Kroppen er utslitt, kroppen mangler næringsstoffer og sukker
 • Hyppig vannlating og drikke mer vann enn vanlig. Hyppig vannlating viser dobbelt uttrykk som er at kroppen ikke kan skille ut varme gjennom huden. Og kroppen skiller det derfor ut gjennom urinen som hyppig vannlating. En annen ting, folk som tisser ofte har en høyere risiko for å utvikle nyresykdom.
 • Munntørrhet er et tydelig symptom på varme i magen.
 • Hudsykdom, kløe, sår gror sakte, utseende av varmt blod, varmespredning, ledsaget av kløe og lymfatisk avfall. Det er en langsom helning av sår. Hudsykdom i thai tradisjonell medisin er en sykdom av blod, varmt blod, lymfatisk avfall. Derfor behandlingsretningslinjer lager blod, lymfe, ikke bare for å være varm.
 • Hodepine er et karakteristisk symptom på thailandsk tradisjonell medisin, som er varm i varmen, hoste, varm nese, lever, mage og tarmer. Varmen fløt opp på toppen, dvelende, tett pakket til hodet. Det viser hodepine fordi skallen og hjernen vår har hull. Når varmen stiger, sveller hjernen og utvider seg, og reduserer trykket mellom hodeskallen og hjernen, noe som skaper trykk. Hodepine vil oppstå. Etter thai tradisjonell behandling av hodepine, migrene eller Lompakang, trenger man ikke ta smertestillende i det hele tatt. Vi kan finne ut årsaken til hvilken del av organet som genererer varme, deretter dempe varmen og hodepinen lindres.
 • Ofte sulten, kroppen vil ha mat fordi den ikke kan bruke sukker. Det er meningsfullt. Når du er sulten, er det varmt. Kroppen genererer varme. Spis ofte og fordøyelsen genererer varme. En tilstand der kroppen ofte er sulten, fører til at man spiser ofte og varme samler seg inne i kroppen som blir kronisk varm og som aldri tar slutt.
 • Døsighet, svak i kroppen, trenger hvile.
 • Overvekt og undervekt er funksjonshemninger. Noen spiser for eksempel mer og blir tynne, og andre spiser mindre og blir tykke.
 • De generelle symptomene ligner varmeforholdene som når kronisk overoppheting oppstår innenfor (kronisk varmetilstand). Væsken i kroppen er tykk, klissete, inntil den mister sin flytende, klare, glatte tilstand, ute av stand til å utføre sine funksjoner. Flytende stoffer i kroppen som blod, lymfe, hormoner, nevrotransmittere, galle, magesaft, alt i kroppen som er viktig for vekst eller mange av våre sykdommer. Mye av medisinen fokuserer på hvordan organer påvirker menneskers velvære ved å ignorere tilstanden til kroppsvæsker. Fordi organene vil bli ødelagt på grunn av ulike væsker som gir næring til kroppen selv. Når væsketilstanden ikke fungerer, gjør det ulike organer ute av stand til å motta næring og til å utføre sine oppgaver. For eksempel produserer hypofysen hormoner som fungerer i forskjellige områder. Bukspyttkjertelen produserer hormonet insulin for å trekke sukker inn i cellene. Hvis væsken mister sin normale, klissete, viskositet, vil organer ikke fungere, og væsker virker heller ikke. Kroppen er syk. Hvis det oppstår i bukspyttkjertelen, er bukspyttkjertelen deaktivert, insulin er deaktivert. Diabetes kommer etterpå.

Diabetes, målet er ikke å redusere sukker eller kontrollere blodsukkeret. Men den handlingen er i slutten av årsaken, ikke begynnelsen av årsaken. I følge buddhismen, hvis vi har lidelse må den slukkes på grunn av lidelse. Derfor skal vi slukke tilstanden av overflødig sukker, ute av stand til å bringe sukker til kroppen. Men dagens behandling fokuserer på tilstanden med å senke blodsukkeret, kontrollere sukkerverdien innenfor normalområdet. Ingen vil snu for å behandle diabetes ved å vurdere grunnårsaken. I dag, i behandlingen av diabetes, bruker vi insulin som hovedbehandling fordi insulin er handlingen med å trekke ut sukkeret fra blodet. Det er bare å løse selve lidelsen, ikke årsaken til lidelsen. Årsaken til lidelsen her er den kronisk varme tilstanden.

Supranee: Hvis en pasient har diabetes, hvordan behandler vi det?

Lærer Yos: Vi må løse begge punkter, både redusere sukkernivåer og løse kronisk varme på samme tid, som i moderne medisin og thailandsk tradisjonell medisin.

Attawut: Kan diabetes være forårsaket av kalde forhold?

Lærer Yos: For kaldt eller varmt til å handle. Det kan også forårsake kronisk overoppheting. Diabetes er også forårsaket av overnedkjøling, som også forårsaker kronisk overoppheting og diabetes.

Kronisk heteslag er en tilstand som får kroppsvæsker til å tørke ut. Det er en tilstand som folk overser. Fordi flytende stoffer som spenner fra blod og ikke-blodhormoner, ulike nevrotransmittere forårsaker unormal funksjon av organene. Det har tørr hjernevæske som forårsaker cerebral parese etterfulgt av Alzheimers demens, parkinson og lammelse. Hvis det blir for mye til overbelastning av ulike, vil hodepine følge. Det er ikke bare blod. Men det vil være mange andre stoffer som nærer og gir næring til ulike organer. Hvis det er tørt, forårsaker det at organet umiddelbart forårsaker problemer. Ulike sykdommer oppstår plutselig, for eksempel rundt øynene, ofte påvirket av varme, forringelse av øyelokkene, forringelse av øynene, som er mange ting, tørre øyne, grå stær, blefaritt eller en lyd i øynene. Gjeldende planer krever vann i øregangen ulikt. Faktisk tørker varm luft ut væske i mellomøret uten næring, noe som resulterer i ventilasjon. Dette er et kronisk heteslag hos personer med munnsår, hyppige neseblod. Spør historien fra da man var barn. Man gikk i solen, blør fra nesen. Det er ofte en kronisk varmetilstand med munnsår. Tonsillitt er også en kronisk varmetilstand. Eller barn med betennelse i mandlene. De fikk time for operasjon. Vi reduserer maten de spiser f.eks. fastfood, tømmer magen, gir avføringsmidler, bruker grønn medisin med barnet for å avkjøle leveren. Problemet her er at noen dager når legen skal gjøre operasjonen, blir ikke betennelsen i mandlene funnet, så operasjonen stoppes.

Mandlene er stedet for sykdommen ved fødselen, varm mage, varm lever. Så vi går for å fikse bunnen, som er den øvre sykdommen, nedre behandling.

Skjoldbruskkjertelen er også giftig. Det tørre slammet forårsaker varmeforgiftning, ute av stand til å produsere hormoner for å hjelpe. Vi opprettholder varmen, overfører varme bort, stopper patogen atferd.

Infiserte lunger, varme, hjertesykdom, koronar hjertesykdom, personer med koronararterievæske, tørr fett åreforkalkning, noe som resulterer i hjertesvikt, cerebral insuffisiens og hjerneslag.

Tørr lever, betennelse, fettlever, gallestein i galleblæren, ulcerøs tarm, tykktarmskreft, hemoroider, abscesser, livmor, svulster, cyster er alle forårsaket av tørre kroppsvæsker. Tørrheten skyldes kronisk overoppheting.

«Kroniske varmeforhold» ligger bak mange alvorlige sykdommer.

Oversikt over kroniske varmeforhold. Hvordan vet vi om vi har varmetilstand eller ikke? Det er lett å legge merke til at det er en tørr tilstand som tørr hud, tørre øyne, tørr tunge, tørr hals, pudderhoste, lite blod, tørt blod, tørr munn.

Hvis en person har disse symptomene, kan det forutses at hematom vil oppstå.

For øyeblikket utvikler nesten 100 % av pasienter med lavt blod, tørt blod ofte svulster som saltfelt. Hvorfor kan det være salt? For når saltvannet tørker kommer saltet frem. Også i blodtilstanden, det vil si at varme og blod stagnerer. Etter en stund tørker vannet opp, det flytende stoffet blir flytende, og sedimentet dannes. Blodpropp er indre svulster som kan oppstå hvor som helst i hele kroppen. Her er en enkel grunn. Varme og stilleforhold utfyller hverandre.

Hva gjør vi for at det skal forsvinne? Vi må bare tilsette væsken og ikke la den stagnere, saltet vil fortsatt være der. Men fortynnet med vann også, vil ulike giftstoffer som legger seg flyte ut av kroppen.

Hovedsaken er at vi kan løse de tørre forholdene. Noen ganger kan vi ikke kontrollere varmen. Så vi må åpne veien, ikke la den stå stille, tilsett vannstoffer. Det var en pasient, jeg rådet ham til å ta en blodoverføring, gå til lege og be om blod. Etter min tanke er han kritisk. Men han ville ikke forstå de nåværende planene hans. Han tilsatte blod for å løse dette problemet. Til slutt måtte han skape blod fordi han var kronisk varm. Alle flytende stoffer vil tørke opp og miste kvaliteten, så de må tilsettes for å forbedre blodsirkulasjonen og øke kroppens hydrering.

Et annet kjennetegn er varmhet på håndflatene og fotsålene. Noen mennesker har sprukken hud og røde fingertupper (varm lever), begge håndflatene, varmt blod, varm innvendig til det kommer ut og brenner hudlaget. Hudlaget forringes raskt (unntatt ved kjemiske allergier), svetter lett. Overoppheting av kroppen, for eksempel ved trening. Kroppen beskytter seg mot å drive ut varme. Den formidler at det er varmetilstand i munnen, dårlig ånde, hyppig hodepine, søvnvansker, kaotiske drømmer og blod i hjertet. Varme er ofte forårsaket av stress, angst, varm lever, varm mage, varme tarmer, varm hoste, smerter i sjelen, hjertet sender blod til hjernen. Varmen fortsetter å treffe hjernen og forårsaker en tilstand av vanskeligheter med å sovne. Hvis man sover, har man urolige drømmer. Eller har forstoppelse, flatulens, fordøyelsesbesvær, munnsår, tykt blod, tyktflytende blod, forstoppelse, tørr varm tykktarm, luft i munnen, tørr varm tynntarm. Tilstanden til slim ser slik ut: varme og tørr slim samhandler. Hvis tilstanden er varm, vil den tørre væsken generere mer varme. Det påvirker det tørre flytende stoffet igjen, og påvirker hverandre frem og tilbake. Det øker alvorlighetsgraden av kronisk varme.

Innvendig varme eller tørre forhold er vanskelig å behandle, noe som påviker frem og tilbake.

Kroniske varmeforhold fører til at blod tykner og tyktflytende, og deretter forårsaker ulike organer får ikke nok blod. For eksempel får ikke hjernen nok blod til å forårsake svimmelhet, besvimelse, hjertebank, skjelvende hender, skjelvende føtter, tetthet i brystet, unormalt rask hjerterytme. Mangel på blod i leveren vil være utmattet, uklare øyne, uskarpe øyne, liggende på puten, hengende øyne, kan ikke se klart. Hvis nyrene mangler blodtilførsel, vil vannlating ofte om natten, lett svette er utilstrekkelig blodtilførsel til nyrene, varme nyrer, tørre nyrer, nummenhet i hender og føtter, utilstrekkelig blodtilførsel til nerveendene. Noen mennesker opplever smerte når kroppen forårsaker symptomer forårsaket av kronisk varme og tyktflytende blod. Symptomene er ikke i det hele tatt små. Stagnasjon av blod er ikke lenger en kritisk tilstand. Ikke ignorer det. Skynd deg å fikse det snarest.

Årsak som forårsaker kronisk varme. Det er mange faktorer, fire hovedfaktorer.

 • Karma, sykdomsfremkallende atferd, sitte stille lenge, sitte i et luftkondisjonert rom, være sent oppe, jobbe hardt, vandre rundt. Folk som sover sent er ofte varme med jevne mellomrom, har forstoppelse, har kaotiske drømmer eller slutter å jobbe for å trene om natten.

Arvelig, for eksempel personer som er født med varme på regelmessig basis, kan det ikke fikses. Men det kan forhindre forekomsten av varmeforhold eller sykdommer som følger.

Foreldre har for eksempel genetisk diabetes. Barn kan kanskje ikke gjøre det hvis de justerer oppførselen sin deretter.

 • Psykisk: Psykiske tilstander som er varme, som negativ tenkning og positiv tenkning.

Negative tanker forårsaker kronisk varme. Ånden av harme, ondskap og fordommer er farligere og farligere enn karma. Fordi sinnet tenker hele tiden, dag og natt, mens man sover og når man er våken. Varmen i sinnet var sammenlignbar med en kobberpanne og brente oss både i søvne. Personer med negative tanker vil alltid ha alvorlige sykdommer som Alzheimers sykdom, aggressiv depresjon, svulster, kreft, spesielt leversykdom. Leveren er relatert til sinnet. Personer med ondartede sykdommer innenfor ulike kreftformer helbred alltid sinnet. Observer rolig om det er en mental tilstand.

 • Utu er varme og kalde i atmosfæren og i miljøet. Kulde kan forårsake diabetes, for eksempel å være i et rom med klimaanlegg. Kalde forhold forårsaker kulde, kan generere varme. Å oppholde seg i et rom med klimaanlegg over lang tid kan også bli varmt. Spesielt kvinner som jobber på kontoret, i det luftkondisjonerte rommet i lang tid, har lave blodforhold, tørt blod, unormale svulster. For det er varmt uten å vite det. Kroppsvarmen kan ikke slippes ut. Det skaper en fanget tilstand i kroppen, som får væsken til å tørke opp ubevisst. Ubevisst forårsaker det mange alvorlige sykdommer. Å jobbe utendørs er varmt. Det er tett foran komfyren, som å selge mat på bestilling. Miljøet rundt er varmt, monotont, flytende stoff tørker opp.
 • Mat er en viktig årsak, slik som grillmat, sprø, tørket, karripasta, krydder, pølse, pizza som tilberedes ved ild, varmes opp, behandles, fastfood, forårsaker varme i miljøet.

Vurder derfor faktisk alle 4 faktorene for å se om det er noen faktorer som kan forårsake kronisk varmesykdom.

Skiftarbeidets natur, å jobbe uregelmessig, vil føre til at kroppen svinger og forårsaker søvnforstyrrelser.

Eldre mennesker har en tendens til å være varme og kan ikke sove. Alle har en tilstand av varme i seg. Men ikke overskrid. Hvis det ikke er varme eller sukker i det hele tatt, er det ikke mulig. Man kan ikke mangle blodtrykk i det hele tatt. Vi må ikke la det bli for varmt. At det har samlet seg og blitt varmt i eldre mennesker er også uunngåelige. Strømmen førte til at varmen forverret seg. Det kan også gjøre det vanskelig å sove.

Eldre mennesker har en tendens til lett å bli varme fordi kroppsvæsken mangler. Prøv å drikk mye vann, ikke utsett deg selv for sterkt sollys, hold deg komfortabel, kontroller karma, psykisk, ute og mat godt.

Diabetes er forårsaket av følgende faktorer:

 • Overvekt
 • Nyresvikt, personer med diabetes ofte ledsaget av nedsatt nyrefunksjon. Dagens pasienter forstår ikke at de nettopp har hatt diabetes, hvordan kan nyrene deres bli dårligere? For eksempel sa en helsesjekk forrige måned at man hadde diabetes i 1 måned før man var undersøkt og fikk diagnosen diabetes. Faktisk har man hatt diabetes lenge. Det er ti år fordi personer med diabetes ofte allerede har nyreforringelse sammen med det. Hvis nyrene ikke forverres, vil diabetessymptomer ikke vises. Ved behandling av diabetes, må også nyrene behandles. Ikke behandle ved å kontrollere sukker, bare reduser sukker. Nyrebehandling må tas sammen hver gang, diagnostiseres samtidig.
 • Å ikke trene gjør diabetes verre. Trening skal være lett.
 • Genetisk predisposisjon
 • Høyt blodtrykk
 • Røyking og alkoholisme. Hvis man ikke slutter å røyke, vil alkoholforgiftning komme inn i lungene og leveren. Å nekte behandling, fordi hvis man ikke slutter med det, vil man ikke kan få behandling.
 • Alder 40 år og eldre er symptomene mer alvorlige og vanskelige å behandle. Nå personer under 30 år, allerede diabetiker.
 • Øyeblikkelig surt blodstress, tyktflytende, mer giftig, mer deformert kropp, ødelagt blod. Det varmer opp igjen, gjør man enda mer vondt.

Varme er ikke bare i organene, men kjøttet, leddbåndene, beinene. Og hvis det er mer stressende, mer varmt blod surere, forårsaker rask benforringelse, tørre bein, dårlig bloddannelse.

Derfor må diabetes løses med "kroniske varmeforhold", ikke bare å redusere sukker og kontrollere sukker.

Den eneste måten å kurere kronisk overoppheting på er å korrigere karma, psykisk, ute og mat på én måte.

Måter å håndtere, forebygge og kontrollere diabetes selv.

 • Spis mat med alle 6 smaker. Spis smakløs, uten sterk smak, bitter, søt, syrlig, snerpende, salt og krydret.

Spis litt mer bitter, men andre smaker vil følge. Salt, kan ikke være uten salt. Salt ødelegger nyrene. Spis smakløs og litt salt. Mat som passer for mennesker er smakløs og naturlig. (Gjennom minimal foredling).

 • Spis mat som er kokt med vann, ikke tilberedt med ild, som kokte egg, posjerte egg.
 • Mat lager blod.
 • Mat for å stimulere sirkulasjonen, Tom Yam, koke kinesiske urter.
 • Spis til du er mett, ikke mer enn mett. Spis mat, tell ord som 1 – 2 – 3. Når du føler deg mett, avslutt med det ordet. Venn kroppen din til den situasjonen. Når du er mett, hold standarden for antall ord.
 • Unngå fett, høy protein, søt og fet.
 • Spis måltider i tide, disiplin, for vi er ikke prester eller asketer som må jobbe hardt, så vi må spise tre måltider om dagen.
 • Spis grønnsaker for lang levetid, lokale grønnsaker. I dag overspiser folk og lider ikke av sult. Da man var liten, måtte man vente protein. Det vil være under den viktige festivalen, det vil være fall av kyr, bøfler, griser og høner. Det er ikke lett fordi det ikke er noe gårdssystem ennå. Overproduserer for tiden protein. Tidligere ville det være en tilstand av mangel. Derfor ble sykdommer i gamle dager forårsaket av mangel på forhold, så det var mange styrkende midler og eliksirer.
 • Drikk nok vann, ikke dehydrert.
 • Elsker å trene, spesielt eldre, forårsaker sterk benmasse, kroppen stimuleres ikke til å lage.
 • Få nok søvn.
 • Øv på å slappe av humøret hver dag i 2-3 pauser i løpet av dagen. Tenk på søte, komfortable, glade ting.
 • Unngå å være på et sted som er for varmt og for kaldt.
 • Du kan tømme tarmen 2 ganger om dagen.
 • Å ikke ta kosttilskudd forårsaker ofte stenose i kranspulsårene, oppløst, ikke fordøyd, men absorbert i blodstrømmen og avfall. Kroppen kan bruke det, det må skilles, men absorberes i det, noe som får blodårene til å trekke seg sammen.
 • Avstå fra alle slags avhengighetsskapende stoffer; brennevin, sigaretter, marihuana, etc., som genererer overflødig varme.
 • Ta vare på deg selv hele livet. Du kan gjøre så mye du kan til det blir en vane.

Alle medisin er giftige fordi de er laget av gift, så stol på dem til et minimum.

Foreløpig gruppe medikamenter for forebyggende behandling og korrigering av diabetes

Hemodialysemedisiner, blodtonic, aromatiske medisiner for å lindre vind, elementær tonic, nyre tonic, nyre avgiftning medisiner, velduftende grønne piller, bitre piller, grønne ben, gressrøtter.

Denne gruppen brukes på kort sikt for å justere pasientens tilstand for kun å lindre symptomene.

Når symptomene er gode, slutt å ta stoffet og ikke fortsett å spise. Det er et dagliglivsmiddel for midlertidig bruk.

Slik som nyretonika, nyreavrusningsmedisiner som skal foreskrives av lege. Men hvis det ikke er noen, kan grasroten brukes av seg selv. Ved å koke, drikke lenge, spise en gang i uken er greit.

Bitter pille, varm i behov for å lufte varm lever bruker grønn medisin etc. for ikke å overopphetes.

Bør spise

Brun ris, reddik, hirse, hvitløk, kanel, løk, sitron, reddik, svart bønne, potet, bananblomst, lokale grønnsaker, bitter melon, krysantemum, spinat, vannmelon, kål, selleri, grønne erter, zucchini, gresskar, drage frukt.

Bør ikke spise

Cantaloupe, rambutan, kirsebær, granateple, durian, vaniljesaus, moden mango, litchi, ananas, honning, kokosjuice, sukkerrørjuice, brennevin, grapefrukt, yam, søtpotet, klebrig ris

Diabetes Det virkelige målet er å eliminere faktorene som forårsaker diabetes, som må løses ved " kroniske varmeforhold".

Warm water mixed with lemon

Warm lemonade not only helps quench thirst better than other kinds of drink, but it is also rich in vitamins and minerals that the body needs. In addition, drinking hot water with lemon is to stimulate rejuvenation.

When we wake up in the morning, the cells and tissues of the body need water to excrete the waste and repair cells. Drinking hot water with lemon helps detox toxins in the body.

15 reasons to drink hot water with lemon each morning

 1. Warm lemonade provides electrolytes and helps hydrate the body. Lemon contains electrolytes such as potassium, calcium and magnesium.
 2. Warm lemonade is good for joint system and reduces joint and muscle pain.
 3. Warm water with lemon helps the digestive system. Lemon contains citric acid that helps the enzymes involved in digestion work efficiently.
 4. Warm water with lemon stimulates liver to produce enzymes better than other kinds of food.
 5. Warm water with lemon stimulates liver to detox toxins from the body.
 6. Warm water with lemon helps the body resist infections in respiratory system, sore throat, and helps protect tonsillitis.
 7. Warm lemonade stimulates intestinal functions.
 8. Warm lemonade helps body metabolism become normal. Lemon also has antioxidants that help the body produce the immune system as well.
 9. Warm lemonade helps stimulate the nervous system's working. (Lemon is enriched with potassium). Stress, anxiety and depression are as results of a lack of potassium in the bloodstream. Nervous system needs to use potassium regularly and enough to control heartbeat rate.
 10. Warm water with lemon helps the blood circulatory system work well.
 11. Drinking warm water with lemon every day reduces blood pressure as 10%.
 12. Lemon contains the most vitamin C that is good for reducing fever.
 13. Vitamin C from lemon helps nourish skin, therefore, drinking warm water with lemon every day will help your skin glow.
 14. Warm water with lemon reduces uric acid that is the cause of gout.
 15. Vitamin C is very important for pregnant women and their fetuses. Drinking warm lemon water every day can exactly guarantee that the body will not lack vitamins.

Making lemonade each morning

Squeeze half a lemon into a glass, mix with half a glass of warm water. (Make sure the lemon used is grown without using toxic chemicals and pesticides).

*How to drink

Drink warm water with lemon firstly in the morning while the stomach is empty or one hour before breakfast.

*** Drinking warm water with lemon is not recommended for those who have the gastritis****.

Migraine

29.08.2022

Produktintroduksjon å bruke reduser symptomer

Personer som har syrerefluks (sure oppstøt) fordi de ofte spiser feil, har feil rutiner og dårlige vaner. Vi skal tenke over hva vi kan gjøre.

Whatever you eat and drink, it will affect you" is the best quote explaining natural therapy health care. Currently, the most causes of illnesses are neglecting or misunderstanding this quote. The belief in going to see a doctor and carrying a bag of drugs back home when you are sick is alright. However, it's not the best solution because doctors...

Come on! Come to swing arms to reduce belly together. It is not only like that, but the disease treatment through arm swinging alone makes us wonder how it will provide such fantastic results! Obviously, the Department of Thai Health Promotion Foundation has often come out with this issue campaign. Would you like to know if the arm swinging can...

Oil Pulling

29.08.2022

Oil Pulling er å skylle munnen med olje for så å spytte den ut etterpå. Dette er noe man begynte med i India for mer enn tusen år siden fordi man trodde at oljen kunne fjerne mikroorganismer fra tenner, tannkjøtt, tunge, kinn og gane. Ved å spytte ut oljen etter skyllingen vil en unngå at mulige sykdomsfremkallelige mikroorganismer blir svelget...

De 10 reglene vil være noe folk som har helseproblemer og som ønsker å forbedre helsen, selv kan praktisere hjemme hver dag, er som følger:

 • Våkne opp kl. 4.00, be, meditere, gå på do for å skille ut før 6.30.
 • Drikke 5 dl vann så snart du våkner (eller to glass).
 • Drikke grønnsaksmoothie til 3 måltider 7,5 dl, basilikumjuice 2,5 dl (ca. to glass) før hvert måltid.
 • Drikke 2,5 dl kornmelk før aktiviteten (lager reserve og binding av dopamin og endorfiner).
 • Trene mellom kl. 05.30 - 06.00 (Chi gong, Tai Geg, yoga, turgåing, løping, dans osv.)
 • Spise frokost senest 07.30, lunsj 11.30 middag 17.30.
 • Drikke 2,5-5 dl vann hver time (en halv liter eller 2 glass). Droppe 1 dråpe enzym fra kl. 04.00 til 20.00 (se kroppens egnethet).
 • Gå til sengs senest kl. 21.00. Hvis du ikke får sove, mediter (for å la kroppen lage dopamin og endorfiner).
 • Avføring før kl. 06.30.
 • Å være i ren luft. (i et område uten gift, røyk, støv, trær betyr det 20 % oksygen, 79 % nitrogen osv.)
 • Redusere bruken av kommunikasjonsenheter, mobiltelefoner, datamaskiner av alle slag.

Alle disse er prosesser som vil oppmuntre kroppen til å bære næringsstoffer for å støtte og gjenopprette kroppen til sin tidligere styrke.