Informasjon om helse artikkel 60 % kommer fra Dr. Rosukon Poompanvong


Dr. Rosukhon Poompanvong praktiserer alternativ medisin, inkludert akupunktur, urtemedisin og selvhjelpsmedisin. Hun underviser også i Dhamma.

Hun ble født i Suphanburi-provinsen i 1956. Hun tok sin B.A. i utdanning fra Kasetsart University i 1983. Deretter reiste hun til Sri Lanka for å studere alternativ medisin ved Colombo Calubo Villa Hospital University, og fikk sin Ph.D. i 1992.

Hennes spesialiserte opplæring inkluderer å jobbe med å helbrede enkeltpersoner så vel som lokalsamfunn. Hun studerte integrert utvikling ved Haifa University, Israel i 1983; Fredsutvikling fra Institute of Moral ReArmament i Sveits i 1984; Landbrukssamarbeidsutvikling i Sverige i 1986; og finans og bankadministrasjon i Tyskland og Sveits.

Dr. Rosukhon Poompanvong deltok på Food Production for World Population-konferansen i Europaparlamentet i Belgia i 1986; Bondekonferansen i India i 1991; jobbet med Khek River Basin Development Project fra 1979 - 1986; jobbet for Foreningen for befolknings- og samfunnsutvikling; jobbet for International Moral Development Institute of Switzerland; etablerte Healthy House Club fra 1999 til i dag; ga råd til ministeren for Landbruks- og samvirkedepartementet i 2002; og fungerte som visepresident for Organic Agriculture Club of Thailand

Dr. Rosukhon Poompanvongs priser inkluderer:

• Humanitarian Protection Award i 1980

• Organic Farmers' Association Award i 2003

• The Fervent Love of Life Award fra Taiwan i 2008 for å respektere naturen og fremme økologisk landbruk

• Respect for Humanity International Award i 2008 Dr. Rosukhon Poompanvong har et velværesenter i Rayong hvor hun hjelper folk med å oppleve sinn og kropps velvære, og underviser i Dhamma.

Bestille Helsesjekkrapport 150 Kr. 

Vipps til 708043 Thaimassasje Lillehammer AS 

skrive på betale for helsesjekk

 Dere må svare på skjemaet nederst på denne lenken, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kundeanbefalinger fra Google

Mette Nymo: Jeg var veldig stiv i nakken, skuldre og øvre del av rygg. Etter behandlingen følte jeg meg mye bedre! Karn var veldig behagelig og ga meg en fantastisk god massasje! Tusen takk, jeg kommer gjerne tilbake en annen gang.

Mona Johansen:  Jeg kan anbefale Pimon som er eier av Lillehammer thaimassasje på det varmeste. Hyggelig, kunnskapsrik og seriøs massør. Jeg kom med stiv nakke og smerter i ryggen, men var bedre etter bare en time 😊

Beate Hovelsen : Deilig og god massasje. Veldig flink og strek dame 😌 Virkelig å anbefale 👍🏻

Hans Kjetil KvålshagenPositive: Professionalism, Quality

Vero:  Positive: Communication, Professionalism, Quality

Jenny JacobsenPositive: Quality

Lucky Catten:  Flink

Retek Norge: Veldig bra! Anbefaler sterkeste!

Lise Saether Kampli: Fantastisk massasje, behagelig og dyktig terapeut. Dagen etter, hadde jeg ikke vondt noen steder. Anbefales på det varmeste 👍

Line Ramstad:  Skikkelig ordentlig Thai-massasje!

Etter å ha bodd mange år i rurale Thailand og testet ut utallige steder som tilbyr Thai-massasje i Norge, var det fantastisk å endelig finne et autentisk og seriøst sted med høyt kunnskapsnivå og originale produkter.

Richard Roaldseth:  Her blei jeg svært godt mottatt fra første stund. Følte meg rolig og avslappet fra første stund. Massasjen var behagelig og passe hardt. Meget hyggelig massør som tydelig visste hva hun gjorde. Og oljene hun brukte duftet godt og fikk meg til å føle meg avslappet.

Fikk meget god sørvis og behandlig.
Er et sted jeg vil anbefalle andre på det varmeste!  

Innholdet på denne siden er tilgjengelig kun for registrerte medlemmer. Logg inn eller registrer deg.

 

ER DU ENNÅ IKKE MEDLEM?


Enkelte sider på denne hjemmesiden er tilgjengelig kun for registrerte medlemmer. Registrer deg som medlem for å få full tilgang til alle sidene.

LOGG INN