Behandling

Nakke- og skuldermassasje er en metode for naturlig terapi og behandling som har følgende fordeler:

 • Lindrer muskelsmerter i nakke og skuldre
 • Stimulerer blodsirkulasjonssystemet og bedrer blodstrømmen
 • Hjelper til med å strekke og slappe av anspente muskler i nakke og skuldre
 • Hjelper til med å lindre kronisk hodepine og skulderstivhet
 • Styrker muskel- og skjelettsystemet og gjør leddene mer fleksible og myke

30mins Kr.500
45mins Kr.700

Tradisjonell Thaimassasje med Aroma og urter

Denne variasjonen av tradisjonell Thai-massasje har i århundrer blitt brukt i kongelige Thai-palasser og servicen har kun blitt utført med hender, tommel og vært gunstig for kroppsvekt-balanse. Disse helberedelses-rituralene er ideelle for de med kroniske spenninger ogsårhet. Den er basert på prinsipper av akupressur og involverer arbeid med kroppsenergikanalene for å gi slipp på blokkeringer som er sagt å kunne forårsake ubalanser og sykdom. Spesial-preparerte varme urtekompresser, Luk Pra Kob(Vame pute), er også brukt til å hjelpe og trekke ut toksinner og fremme sirkulasjonen. Thai urte massasje vil bli inkludert med hode- skulder og nakke massasje. På grunn av thai massasje er spesiell fra en annen massasje derfor bruker vi spesiell olje massasje for å hjelpe slappe av musklene.

60mins Kr.850 Student og Pensjonis Kr.750

90mins Kr.1400 Student og Pensjonis Kr.1300

120mins Kr.1600 Student og Pensjonis Kr.1400

Fot refleksologi massasje

Praksisen med manipulering av punktene på føttene for å balansere energien som sirkulerer rundt i kroppen, stimulerer kroppens naturlige helberedelses-prosess. Disse punktene blir kaldt reflekser og hvert reflekspunkt korresponderer til ulike deler av kroppen, det kan være en kjertel, et organ eller andre deler av kroppen. Når vi manipulerer, kan refleksene trigge psykiske reaksjoner i de korresponderende kroppsdeler. Fotmassasjen inkluderer en 15 minutters hode-, skulder og nakkemassasje.

30mins Kr.500

60mins Kr.850 

Detox Massasje 2time 30mins Kr.1900 

For spesielle symptomer på migrene, smerter i nakken, vondt i magen, følelse av mangel på energi, svimmelhet og flere plager over lang tid. Det er vanlig at man får giftstoffer i kroppen på mange forskjellige måter. Over 70 prosent far man på grunn av stress og maten man spiser. Det er tre måter man kan fjerne giftstoffer fra kroppen på.

 • Damp med urter slik at kroppen blir svett, men det er begrenset til pasienter som har høyt blodtrykk og andre luftveissykdommer som er farlige.
 • Avgiftning med klyster, men den måten er ikke populær bant nordmenn.
 • Detox massasje som Thai Massasje Lillehammer benytter. Mansmøres inn med urter for a ferne giftstoffer fra deorganene i kroppen som er betent eller i ubalanse. Så venter man på at urtene fjerner giftstoffene og man blir tørr over hele kroppen. Etterpå skyller man huden med vann og skrubber bort gamle hudceller fra hele kroppen og avslutter med en dusj.

Ansiktsbehandlinger 45mins Kr.750

Bli bortskjemt av vårt utvalg av hudpleiebehandlinger. Våre foryngende ansiktsbehandlinger lover deg en strålende og sunn hud, gjennom hydrering,peeling og rensing.

Denne ansiktsbehandlingen gir dyp rensing for normal og sensitive hudtyper.En rensende skrubb og fuktighetsgivende maske revitaliserer huden, forebygger for tidlig aldring og reduserer tegn på tretthet. Vi bruke produkt fra ASEA og LUMINESCE.

Behandlingetterfødsel 90mins Kr.1800

Kroppen vil normalisere seg raskere med varme. Sener og muskler i ryggen og beina som følge av kompresjon under graviditet, kan løses opp. Reduserer tretthet i kroppen og bedrer blodsirkulasjonen .Hjelper til med å balansere kvinnen etter fødselen. Reduserer kalde symptomer på grunn av tap av blod og vann under fødsel. Livmoren blir normal og livmorhalsen blir stengt slik at risikoen for infeksjon i livmoren etter fødsel reduseres. Reduserer vann i livmoren etter fødsel og tilbake strømningen som fører til forgiftning.

Massasje for gravide 

Massasje for vordende mødre fra 3. til 7. måned av svangerskapet. Fordelene med massasje for gravide mødre er at massasje bidrar til å redusere smerter, hevelser, kramper og hodepine, lindrer stress, samt gjøre det lettere å sovne og bedrer humøret. Massagen er en behagelig og afslappende helkropsmassage, hvor der er fokus på den gravide krop. Vi bruke essensielle oljer som blir afslappende hele kroppen å berolige. Spesial-preparerte varme urtekompresser, Luk Pra Kob(Vame pute), er også brukt til å hjelpe og trekke ut toksinner og fremme blodsirkulasjonen. En forsiktig aromatisk olje-massasje er ogsa inkludert i denne behandlingen.

60 min kr 850 

Øre spa Kr.700

For a behandle sinus, forkjølelse, allergi, halssmerter og smerter i ører. Reduserer tretthet på grunn av høyt og layt blodtrykk, snorking, betennelse i sinus, lymfeknuter, hevelse i kjertelen inne i øret, døvhet, dårlig balanse. Hjelper til meda forbedre blodsirkulasjonen.

 • Reduserer kløe og ujevn vannmengde i ørene.
 • Eliminerer bakterier, bedrer nervene for å friske opp.
 • Reduserer stress i hjernen.
 • Reduserer depresjon og glemsomhet.
 • Reduserer press i hjernen.
 • Rengjør øregangen
 • Hjernen blir friskere

Fotpleier Kr.700

Gi føttende dine den oppmerksomheten de fortjener med denne fotpleierutinen. Først gis føttene et fotbad for a rense og ferne eventuell lukt samt mykgjøring av huden. Neglene blir renset, trimmet og formet slik du ønsker.