Velkommen til Thaimassasje Lillehammer AS

Velkommen til Thaimassasje Lillehammer AS

Intensjonen ved å starte en Thaimassasje i Lillehammer er å få publisert info om thailandske urter i Norge, samt spre kunnskap om behandling av sykdom som kan være ukjent for allmennlegene. Jeg vil at folk som bor i Lillehammer skal ha en plass de kan komme å få massasje som gir avslapning og behandle tretthet som kan oppleves etter dagens arbeid. Jeg ønsker også å publisere kunnskap som handler om forskning av helse og omsorg fra Thailand ved tradisjonell Thai massasje, thai mat og å bruke tradisjonelle urter for å behandle sykdom, inkludert problemer etter fødsel som enkelte kvinner kan ha, f.eks som å ikke ha nok melk til barnet og gjenvinne helsen selv etter fødsel.


Jeg heter Pimon Papat Bunyen. Jeg har bodd i Lillehammer i 12 år og har muligheter og ønske om å jobbe med lokale mennesker og har merket at man har helseproblemer som bl.a. tretthet i kroppen, hodepine, smerter i skulder og rygg, allergier i ulike varianter som kan stamme fra sykdommer.
Tradisjonelle thailandske urter, Thai-mat og tradisjonell Thai-massasje kan bli anvendt som medisinsk behandling, og for gjenoppretting av helsen. Den tradisjonelle thailandske massasjen blir anvendt som alternative medisinsk behandling fordi den hjelper til med å få aktivert sirkulasjonen av blodet og lymfene i massasjeområdene, og i områdene rundt som hjelper det til å aktivere musklene og reparere de. Det kan aktivere smerter også sende ut reflekser og få koblet punkter i arbeidssystemet i vår kroppsfabrikk og over hele kroppen.
Massasjen oppstod for mer enn tusen år siden og det er mange tekster om massasjen. I denne aktiviteten er anatomien subjektet hvor alle massører må vite i hvilken rekkefølge hypotenusene av sykdommer kan forekomme før behandling med massasje.