Pimon Papat Bunyen har skrevet ei helsebok som heter «Den beste legen er deg selv». Hun har samlet informasjon fra ei helsebok hun liker å lese samt erfaringer fra hennes jobb. Hun har gitt råd til kunder hos Thaimassasje Lillehammer siden 2012 og frem til nå om hvordan de kan ta vare på helsen. Hun har også fått helseopplæring fra forskjellige spesialister i Thailand slik at hun kan ta vare på seg selv og kunder. Pimon ønsker at denne boken vil være nyttig for nordmenn fordi man må vente lenge på å komme til lege eller ikke vet hva slags sykdom man har. Denne boka passer for personer med alle typer sykdommer. Hva man spiser, drikker og søvnmønster kan være årsak til sykdommer. Den kan også passe for de som ikke er syke og som er interessert i helsen fordi man ønsker å forebygge sykdommer. Denne boka ble skrevet med medisinske ord på thai og Pimon har betalt for oversettelsen fra thai til norsk.

Da Pimon var barn, hadde hun lyst til å bli lege for å ta vare på seg selv. Hun hadde mange sykdommer. Hun hadde ofte svimmele som var en medfødt sykdom. Hvis hun hadde svimmel, fikk hun ikke lov til å gå på skolen. Hun ble lett smittet med sykdommer fra andre, for eksempel dersom en venn var forkjølet, ble hun smittet med en gang. Pimon var interessert i helsebøker, hvorfor man fikk sykdommer og behandling da hun studerte på videregående. Hun likte å lese medisinblad i skolens bibliotek. I 1994 flyttet hun til Bangkok for å studere på universitet. Da fikk hun sjansen til å lære hvordan hun kunne ta vare på helsen på en naturlig måte.

Etter at hun var ferdig med studiene sine i 1996, begynte hun å jobbe hos American International Assurance Co,.Ltd. AIA (AIG THAILAND) (1996-2004 Sell Agency), (2005-2010 Sell Manager), (2010-nå sell agency) som er det beste forsikringsselskapet i Thailand. Pimon hadde ansvaret for å selge forsikringer til japanske kunder som bodde i Thailand og ønsket å kjøpe forsikring. De jobbet hardt, og derfor fikk de problemer med helsen. I tillegg drakk de mye alkohol. De måtte sjekke helsen og fikk godkjent. Hvis helsen deres ikke var normal, fikk de ikke kjøpe forsikring. Pimon fulgte opp de som ikke ble godkjent fordi de måtte tilbake til normal helse igjen før de fikk lov til å kjøpe forsikring.

I 2007 ble Pimon så syk at hun var innlagt på sykehuset flere enn 6 ganger dette året. Legen fant ut at høyre hjerteklaff ikke lukket seg godt. Kanskje var dette medfødt. Hun ble født for tidlig etter bare 7 måneder i morens mage. På grunn av at hun jobbet hardt og stresset, var immunsystemet ødelagt. Hun klødde på kroppen, ansiktet var hovent, hun besvimte og tålte ikke varmt vær. Hvis hun ønsket å leve lenge, måtte hun flytte til et vinterland. Hun valgte å flytte til Norge.

Pimon ble anbefalt av en venn, som var thai tradisjonell lege, at hun måtte få behandling på en naturlig måte og fikk helseopplæring.

Des 2007 Lære å ta vare på seg selv ved å følge kroppens biologiske klokke i Ban Suan Pai, Helse vegetariansk sentral i Bangkok

Des 2011-Jan 2012 Kurs i Thai massasje og mass- asjebehandling av kontorsyndrom i Taralai Thai Massage School Bangkok Thailand

  • Hender- og fotspa 60 timer
  • Ansiktsbehandling 60 timer
  • Refleksologi fotmassasje 60 timer

Jan-Des 2014 Thai tradisjonell massasje online på Thai alternativ medisin online kurs

Des 2015 Manuell terapi på Clinical Application 50 timer på Phadoongsak Physical theraphy Damneonsakuak Ratchaburi Thailand

Jan 2016 Trening hvordan man laget kosmetiske urteprodukter fra thai urter 100% av naturen kjemi på Institutt for Thai Tradisjonell Medisin og Skjønnhet Bangkok

Des 2017 Thai tradisjonelle Akupunktur langs meridianen med Dr. Rodsukon Poompanwong om hvordan man kunne lage smoothie for å redusere sykdommer, fermenteringsvæske for å drikke og smøre og å ligge under sand på stranda for å fjerne giftstoffer fra kroppen

 Jun - Okt 2019 Siripat Thai medisineskole med grunnleggende anatomi og fysiologi i kursgruppe 11.

Nalinthip Grimstad

Thip har jobbet som massør i tolv år. Før hun kom til Norge jobbet hun i Bangkok. Hun starte å jobbe på salongen i septemper 2023. Thip er en massør som kan gi kraftig massasje.

Dr. Rosukon Poompanvong

Thailand

Dr. Rosukhon Poompanvong praktiserer alternativ medisin, inkludert akupunktur, urtemedisin og selvhjelpsmedisin. Hun underviser også i Dhamma.

Hun ble født i Suphanburi-provinsen i 1956. Hun tok sin B.A. i utdanning fra Kasetsart University i 1983. Deretter reiste hun til Sri Lanka for å studere alternativ medisin ved Colombo Calubo Villa Hospital University, og fikk sin Ph.D. i 1992.

Hennes spesialiserte opplæring inkluderer å jobbe med å helbrede enkeltpersoner så vel som lokalsamfunn. Hun studerte integrert utvikling ved Haifa University, Israel i 1983; Fredsutvikling fra Institute of Moral ReArmament i Sveits i 1984; Landbrukssamarbeidsutvikling i Sverige i 1986; og finans og bankadministrasjon i Tyskland og Sveits.

Dr. Rosukhon Poompanvong deltok på Food Production for World Population-konferansen i Europaparlamentet i Belgia i 1986; Bondekonferansen i India i 1991; jobbet med Khek River Basin Development Project fra 1979 - 1986; jobbet for Foreningen for befolknings- og samfunnsutvikling; jobbet for International Moral Development Institute of Switzerland; etablerte Healthy House Club fra 1999 til i dag; ga råd til ministeren for Landbruks- og samvirkedepartementet i 2002; og fungerte som visepresident for Organic Agriculture Club of Thailand

Dr. Rosukhon Poompanvongs priser inkluderer:

• Humanitarian Protection Award i 1980

• Organic Farmers' Association Award i 2003

• The Fervent Love of Life Award fra Taiwan i 2008 for å respektere naturen og fremme økologisk landbruk

• Respect for Humanity International Award i 2008 Dr. Rosukhon Poompanvong har et velværesenter i Rayong hvor hun hjelper folk med å oppleve sinn og kropps velvære, og underviser i Dhamma.