Fordi hjertet har aldri hatt sykdommer

26.08.2021

Læringsnotater fra Dr. Rosukon Poompanvong

Intervju med deltaker som lærte om å behandle selv seg med naturen, Phaka Taunsawas (pasientens hjertesykdom) 2010

Personer som har fått diagnosen om hvorfor de har hjertesykdom. Dr. Rosukon Poompanvong fortalte at for henne, kunne ikke hjertet ha noen sykdommer.

Det er vanlig at hjertet pumper 97,5 liter blod pr. time. Men med vår måte å leve på, gjør vi feil på en naturlig måte.

Legger seg sent om kvelden, jobber fort når man jobber, spiser ikke når det er tid for å spise. Man fortsetter på samme måte og glemmer å passe på balansen i kroppen. De som gjør dette, blir bekymret for seg selv når de får problemer eller noe påvirker sinnet. (les mer om den biologiske klokken)

Hva skjer med hjertet hvis man ofte gjør ting som ødelegger hjertet?

Hun understreker at

«Disse vanene er veldig viktige, fordi de kan føre til mindre vann i kroppen slik at den blir tørr. Nerveendene blir tørre. Hvis de blir tørre, vil de ikke lenger gi singnaler til kroppen om å puste, oppta mat eller å kvitte seg med avføring.»

Når respirasjonssystemet, opptaket av mat og avføringssystemet ikke fungerer, vil mye avfall samles opp i tykktarmen.

Før næringsstoffer blir transportert til hjernen, må de tas opp i tykktarmen. Hvis tykktarmen ikke gjør dette, vil hjernen ikke få nok blod og nerveendene blir stadig tørrere.

Når man har fått vite at man har en hjertesykdom, benytter man en medisin som utvider blodkarene for å stimulerer opptaket av næringsstoffer i tykktarmen.

Stimulering og rask påvirkning av nyrene.

De påvirkes av sterk mat i medisinform.

Medisin er en type mat, men den er konsentrert og mangler vann. Den stimulerer spesialområdet. Du får fordeler i et område. Likevel påvirker den et annet sted.

Når du tar medisin for å utvide blodkarene over lang tid, vil de eksplodere. Etter at blodkarene har eksplodert, vil det kunne gi hepatitt, mer blodsukker og høyere blodtrykk fordi nervene og venene er ødelagte. Cellene eksploderer, blodet blir trykkere og derfor blir blodtrykk høyere.

Blodkar eksploderer på grunn av medisin og mangel av veske. Etterpå tar tarmene ikke opp næringsstoffer fordi blodet er tykkt, som igjen fører til dårlig blodsirkulasjon. Hvis blodet ikke kan sirkulere, samles det fett i blodet.

Det er en ond sirkel, man tar en medisin som fører til at man må ta andre medisiner etterpå. Det skjer hele tiden.

Derfor bør du begynne å drikke vann først når du er syk og dette gjelder alle sykdommer. Det er lettere å fjerne avfall fra kroppen, for eksempel ved å svette, trene, gå, spise på riktig tidspunkt, spise frukt og drikke grønnsakssmothie som er lett å absorbere for å få vann.

Hvis du ikke liker smothie, kan du spise salat og drikke mye vann etter å ha spist en stund.

Når kroppen mangler næringsstoffer, drikker du rispulvervann eller kornmelk som inneholder Polysakkarider (langsomme karbohydrater) eller nok energireserver.

Når du har sykdom i kroppen, vil kroppen bruke energireserver. Og derfor blir du ikke sliten og du trenger ikke å bruke medisiner under tungen.

Fordi medisinen under tungen vil stimulere en kjertel i hjernen til å jobbe raskere. Du kan få hjertesvikt hvis det jobber fort, mens du mangler mat og vann.

Dette er opprinnelsen til å bli diagnostisert med «hjertesykdom».

Hvordan behandler du seg selv?

Det er for å gå tilbake til de ti regler.

Det er for å få blodet til å sirkulere raskere.

Du kan drikke vann slik at alle organene beveger seg for å absorbere vann, skifte næringsstoffer til elektrisk lading av vann og gå inn i blodet i cellene. Etterpå begynner cellene å lage energi. Når energien kommer tilbake, vil det bedre avføringen som igjen blir regelmessig.

Når avføringen har blitt bra, må du hvile.

Hun har ett eksempel.

Det er på samme måte som etter at du har vasket huset ditt. Er du sliten? Du må hvile og sove. Etter å ha sovet, vil du være sulten. Da må du spise, drikke og ikke gjøre fysiske ting som stimulerer energien.

Du kan være i stille områder. Du vil kjenne energien i kroppen. Den er passe, trener om morgenen, drikker vann og enzymer i smothie av grønsaker. Trener yoga for å stimulere energien til å bevege seg. Du føler deg frisk når du er svett. Næringstoffene blir lettere tatt opp i cellene. Du blir sulten når du er frisk. Etter å ha spist, snakker vi sammen.

Det er løsningen på hva vi gjør med "hjertet" og forhindrer at "Sinnet blir sykt".