en-us-Mat som er forbudt for pasienter med nyre-, lever-, tarmsykdom og kreft.

10/27/2021

Mat som er forbudt for pasienter med nyre-, lever-, tarmsykdom og kreft.

Syltet mat, liquorice, piper sarmentosum roxb, morinda citrifolia, spinat, neem, reddik, senna siamea, senna siamea blad, senna siamea søte blad, kasjutre blad, parkia speciosa

archidendron pauciflorum, leucaena leucocephala, bamboo, chinese kale, agurk, kål, blomkål, bananblomst, garlic chives blad, brokkoli, rå papaya

gresskar, svarte sesamfrø (oppblåsthet), mais (mye fett og ufordøyelig fett, gir tykt blod), kasjunøtter, gulrot, mandel, tuanao, tauco, soyasaus, salt, rekepasta, tang, kokosmelk, taro (mye gass), all sjømat

saccharin, mango, guava (gir smerter), ung kokosnøtt, durian, sapodilla, longan, jackfrukt, vannmelon, kondensert melk, ananas, søtet kondensert melk,

sago mel, våt pulver, kleberis, sukker, risnudler, nudler, Kaeng pa, sur suppe, Aom kurri, kassava og blader (inneholder cyaninsyre),

careya arborea, tørket reker, papaya salat, fløtekaramell, iskrem, smør, ost, kake, svinekjøtt, storfekjøtt, and, kylling, reker, skalldyr, krabbe, blekksprut, alt av innvoller, hermetisert mat, brus, te, kaffe, energidrikker, fuglerede

Mat som restaurerer nyre, lever, tykktarm, kreft

Rosiner (kreft avstår), fullkornsbrød (uten bakepulver), morning glory,

momordica charantia (spises fersk, vaskes med eddik eller enzymvask), squash (tre ting, dampet, drysset med pepper), adlay millet (raskt absorbert), sauropus androgynus, hvit kål,

grønn kål, coccinia grandis, blomstrende hvitkål, benincasa hispida, asparagus, ung tamarind blad, ung tamarind blomster, hvit løk, løk, hvit tofu, purre hvit løk,

gresskar topper, lemon daylily, vegansk kjøtt, vermicelli, tofu, katurai blomster, katurai topper, all slags sopp, svart tre øre, white-black wood ear, sterk karri,

stjerne stikkelsbær topper, erythrina variegata blad, moden aegle marmelos, elefant-eple, søtpotet, vanlig bukketorn, chrysanthemum, morning glory topper, grønn okro (grilles, brukes for å behandle parasitter),

frisk persimmon (gir energi), kinajujube, lotusfrø, svarte bønner, solsikkefrø, passiflora foetida blad (bra for å lage grønnsakssuppe, bra for folk med forkjølelse), canavalia (bygger immunitet),

solanum torvum, salacca wallichiana, limmocharis flava (spises fersk), kastanjeslekten (sukkerabsorberende stoffer har mindre fett), lotus rot, jícama,

kokt banan, mangostein, epple (mye energi)

ferskt lotus rot (1 frø = ris 1 håndfull), panax, mucuna pruriens blad, drue (vanndrivende for å forhindre nyrestein)

Druesmoothie (renser leveren - nyrene, spises ca. 2 uker), indisk centella asiatica, solanum violaceum, saururaceae (mye kalsium, anemi bør spise), glochidion wallichianum muell blad

Bli kjent med symptomene på vind i kroppen som ofte finnes i massasje. 

Den er dårlig for bevegelsen i vinden. Viden går inn i leddene, lås, død. Det er ikke mulig å måle vinden med medisink utstyr. Man får vondt i leddene i kroppen når man har denne sykdommen. I thailandsk tradisjonell medisin blir det forklart om vinden som følger.

Dårlig bevegelse i vinden er symptomer forårsaket av muskelgrupper som heter Pattakad som står rundt leddene. Det forårsaker samtidig sammentrekninger slik at sirkulasjonen av blodet og vinden er unormal og numne. Etterpå blir den giftige vinden (melkesyre) og slipper mye ut av muskelgrupper. Røde celler klarer ikke å skille dem ut via blodet som normalt. Og derfor vil denne giftige vinden spre seg rundt enden av muskelen. Det er en annen giftig vind (syre og gass) som følger.

 • Sattata Thawayo vind (vinden som flyr som en bue eller nål) settes inn for å få symptomer på smerte som en nål prikket for å skremme.
 • Laong Pleng vind (brannvind) settes inn for å få brennende smerte og hevelse. Denne eldgamle tingen kalles Lam Bong Sek vind.

OBS! Lam Bong Sek vind er et hovent symptom som er en klubb i eldgammel forstand. Brukt på Hathawet måte betyr det hevelse som ikke er forårsaket av sykdommen som et infisert sår.

Moderne medisin kaller det betennelse i muskler. Enkelt sagt er vinden avbrutt. Den er klassifisert som en gruppe distale muskler som forårsaker kroniske spasmer. Det er en gruppe sykdom som utvikler seg gradvis og fortsetter til utviklingen av kronisk smerte og hevelse, til man ikke kan bevege seg som normalt.

Årsak, pasienter er vant til å riste benene, hender og armer noen ganger. Det har blitt bedre og la være til kronisk og akutt. Det er unormal i bevegelsen i begynnelsen, men det er ikke vondt. Etterpå blir det vondt og vanskelig å bevege seg. Det må man støtte og dra, kan ikke bevege leddene. Det er hovent og vondt. Til slutt vil man ta pause.

Det er ofte funnet hos pasienter med bøyde knær, tverrbein, som kneler og sitter i samme stilling lenge. F.eks. selgere på marked, spillere på kasino, munker, massører som masserer på gulvet, ansatte som sitter foran pc og i banker samt regnskapsførere.

De fleste av disse er symptomer på vinden i fotleddene, fotsåler, tær, trøtte bein, kne, hofte, midje, skuldre, unormal bevegelse i skuldre, albue, håndledd, fingre, halsen og nakke etter feil liggestilling.

Fordi hjertet har aldri hatt sykdommer

Læringsnotater fra Dr. Rosukon Poompanvong

Intervju med deltaker som lærte om å behandle selv seg med naturen, Phaka Taunsawas (pasientens hjertesykdom) 2010

Personer som har fått diagnosen om hvorfor de har hjertesykdom. Dr. Rosukon Poompanvong fortalte at for henne, kunne ikke hjertet ha noen sykdommer.

Det er vanlig at hjertet pumper 97,5 liter blod pr. time. Men med vår måte å leve på, gjør vi feil på en naturlig måte.

Legger seg sent om kvelden, jobber fort når man jobber, spiser ikke når det er tid for å spise. Man fortsetter på samme måte og glemmer å passe på balansen i kroppen. De som gjør dette, blir bekymret for seg selv når de får problemer eller noe påvirker sinnet. (les mer om den biologiske klokken)

Hva skjer med hjertet hvis man ofte gjør ting som ødelegger hjertet?

Hun understreker at

«Disse vanene er veldig viktige, fordi de kan føre til mindre vann i kroppen slik at den blir tørr. Nerveendene blir tørre. Hvis de blir tørre, vil de ikke lenger gi singnaler til kroppen om å puste, oppta mat eller å kvitte seg med avføring.»

Når respirasjonssystemet, opptaket av mat og avføringssystemet ikke fungerer, vil mye avfall samles opp i tykktarmen.

Før næringsstoffer blir transportert til hjernen, må de tas opp i tykktarmen. Hvis tykktarmen ikke gjør dette, vil hjernen ikke få nok blod og nerveendene blir stadig tørrere.

Når man har fått vite at man har en hjertesykdom, benytter man en medisin som utvider blodkarene for å stimulerer opptaket av næringsstoffer i tykktarmen.

Stimulering og rask påvirkning av nyrene.

De påvirkes av sterk mat i medisinform.

Medisin er en type mat, men den er konsentrert og mangler vann. Den stimulerer spesialområdet. Du får fordeler i et område. Likevel påvirker den et annet sted.

Når du tar medisin for å utvide blodkarene over lang tid, vil de eksplodere. Etter at blodkarene har eksplodert, vil det kunne gi hepatitt, mer blodsukker og høyere blodtrykk fordi nervene og venene er ødelagte. Cellene eksploderer, blodet blir trykkere og derfor blir blodtrykk høyere.

Blodkar eksploderer på grunn av medisin og mangel av veske. Etterpå tar tarmene ikke opp næringsstoffer fordi blodet er tykkt, som igjen fører til dårlig blodsirkulasjon. Hvis blodet ikke kan sirkulere, samles det fett i blodet.

Det er en ond sirkel, man tar en medisin som fører til at man må ta andre medisiner etterpå. Det skjer hele tiden.

Derfor bør du begynne å drikke vann først når du er syk og dette gjelder alle sykdommer. Det er lettere å fjerne avfall fra kroppen, for eksempel ved å svette, trene, gå, spise på riktig tidspunkt, spise frukt og drikke grønnsakssmothie som er lett å absorbere for å få vann.

Hvis du ikke liker smothie, kan du spise salat og drikke mye vann etter å ha spist en stund.

Når kroppen mangler næringsstoffer, drikker du rispulvervann eller kornmelk som inneholder Polysakkarider (langsomme karbohydrater) eller nok energireserver.

Når du har sykdom i kroppen, vil kroppen bruke energireserver. Og derfor blir du ikke sliten og du trenger ikke å bruke medisiner under tungen.

Fordi medisinen under tungen vil stimulere en kjertel i hjernen til å jobbe raskere. Du kan få hjertesvikt hvis det jobber fort, mens du mangler mat og vann.

Dette er opprinnelsen til å bli diagnostisert med «hjertesykdom».

Hvordan behandler du seg selv?

Det er for å gå tilbake til de ti regler.

Det er for å få blodet til å sirkulere raskere.

Du kan drikke vann slik at alle organene beveger seg for å absorbere vann, skifte næringsstoffer til elektrisk lading av vann og gå inn i blodet i cellene. Etterpå begynner cellene å lage energi. Når energien kommer tilbake, vil det bedre avføringen som igjen blir regelmessig.

Når avføringen har blitt bra, må du hvile.

Hun har ett eksempel.

Det er på samme måte som etter at du har vasket huset ditt. Er du sliten? Du må hvile og sove. Etter å ha sovet, vil du være sulten. Da må du spise, drikke og ikke gjøre fysiske ting som stimulerer energien.

Du kan være i stille områder. Du vil kjenne energien i kroppen. Den er passe, trener om morgenen, drikker vann og enzymer i smothie av grønsaker. Trener yoga for å stimulere energien til å bevege seg. Du føler deg frisk når du er svett. Næringstoffene blir lettere tatt opp i cellene. Du blir sulten når du er frisk. Etter å ha spist, snakker vi sammen.

Det er løsningen på hva vi gjør med "hjertet" og forhindrer at "Sinnet blir sykt".

Søvnløshet på grunn av blått LED-lys fra smarttelefon- og nettbrettskjermen (SW2020)

Moderne medisin forteller følgende

Søvn bruker livsklokken i suprakiasmatisk nukleus i hjernen for å kontrollere søvnigheten hos menneskene til solen går ned. Ved frigjøring av pinealkjertelen melatonin er nivåene høye nok til at vi kanskje ikke blir tvunget til det. Nå har man lyset fra elektriske lyspærer ved siden av sengen som bare er på 10 lux. Men det er irriterende når man sover. Det er 200 lux i stua, og derfor produseres det mindre melanin. Man får ikke sove med en gang etter at lyset er slukket noe som man har behov for. I tillegg trenger man å forlenge sovetiden med en time. Det er et sjokkerende faktum at hjernen vår blir stimulerert av den blå strålen som er kortere enn den gule strålen. I 1997 ble lysdiode eller blå LED som kunne spare strøm oppdaget av 3 japanske forskere. Teknikken blir benyttet i smarttelefon- og nettbrettskjermer overalt. Brukerne blir hele tiden stimulert. Vi fant ut at brukerne får vanskeligheter med å sove. Forskning har vist at etter at skjermen er slått av og man har lukket øynene, kan det ta ytterligere to eller tre timer for å få en dyp søvn. Det er forskjellige fra lesing av en bok hvor det er lett å sovne med boka i hendene. De japanske forskerne fikk Nobelprisen i fysikk i 2014 og alle mennesker i verden har fått stadig større søvnproblemer. Hvis man ønsker å sovne lett, må man slutte å lese bøker på smarttelefonen og nettbrettet om kvelden. Man kan lese i papirbøker i stedet hvis man vil. Det er mye bedre.

"Why We Sleep"

Matthew Walker

Søvnløshet i synet på thailandsk medisin

Søvnløshet....hvorfor?

Læringsnotater fra innflytelsen fra solen og månen beskrevet av Dr. Rosukon Poompanvong

Hvorfor får du ikke sove?

Fordi kroppen har avfall.

Hvor kommer avfall fra?

Det kommer fra dagliglivet.

Motta forskjellige typer informasjon.

Elektrisk bølger fra forskjellige kommunikasjonsverktøy.

Inkluderer mat forurenset med kjemikalier som spises daglig og har ikke nok reservemat. Kroppen samler toksisitet.

Det kan ikke soves når man trenger. Det kan ikke pustes når man trenger.

Fordi avfallet stopper andre hormoner, for eksempel adrenalin,

melatonin og endorfin.

Adrenalinet vil ikke jobbe.

Melatoninet er misfornøyd.

Endorfinene sier at jeg er irritert.

Når man våker, ikke sover, tar man sovemedisin. Hva skjer etterpå? Blodet blir tykkere og giftig. Nyrene jobber dårligere.

Hvis man tar sovmedisin fordi man ikke kan sove og øker medisinmengden.

Etter det begynte slutten av kapillærene å bryte.

Det er vondt når man tar på ting og man kan få blodsykdom etterpå.

Alt dette er "Bevegelsen som kroppen avviser selv".

Nå, helsetilstanden for vanlige mennesker blir en krise.

Det er farlig at man bruker medisiner til å kontrolle seg selv.

Derfor må kroppen skille ut giften

Man kan løse problemer med 10 regler, tilpasse seg selv slik at kroppen blir i bedre balanse på en naturlig måte, ikke tvunget.

Du sover bedre, oppnår en dypere søvn og helsen blir bedre uten medisiner.

Årsaken til kreft fra et naturlig synspunkt

Opplæring i helseleir - å ta vare på seg selv ved hjelp av naturlige metoder.

Den 27. desember 2017, Helsehus med Dr. Rosukon Poompanvong, Provinsen Rayong

Læringsnotater fra Dr. Rosukon Poompanvong: Fra boka "Forteller hverandre" Alternativ medisin

Fra folk som kommer for å motta råd om å ta vare på seg selv når de har kreft, fant vi at årsaken til kreft kommer av atferd som forårsaker sykdom.

For eksempel, legger seg sent, spiser feil mat, humørsvingninger og har uregelmessig avføring.

Egentlig er humør sannsynligvis årsaken til kreft. Men det skjedde også personer med humørsvingninger, selv om de legger seg tidlig. De får ikke kreft, bare svulst.

Hvis de kan kontrollere humøret sitt en stund, kan kreftproblemet for disse gruppene av mennesker løses.

Men problemet kan ikke løses for personer som legger seg sent eller etter midnatt. Vi har aldri lykkes med å hjelpe dem.

Fordi personer som legger seg sent, ikke har muligheten til å motta livskraften som gir forandring ved å følge sola og månen.

Når sola skinner på jorda og kroppen vil menneskene få energi til å kvitte seg med avføringen.

Samtidig som man kvitter seg med avføring, vil kroppen også lage nye celler veldig raskt.

Derfor må vi tisse og tømme tarmen straks etter å ha stått opp. Og vi må spise ren mat slik at nye celler kan få næring med en gang.

Hvis det ikke skjer, for eksempel ikke spiser når det er måltid, vil magesaft i magen skilles ut. Dersom man fortsetter slik ca. 1-2 år, vil man få smerter i magen når man spiser. Det betyr at magen har kronisk sår og mer gult slim slik at næringsopptaket ikke fungerer normalt. Det fører til infeksjon fordi det er for mye mikroorganismer i magesekken og tarmen.

Kroppen samler opp avfallstoffer som føres til hjernen.

Når hjernen gir signaler om å produsere enzymer og hormoner i lever, bukspyttkjertel og galleblære som ikke kan jobbe, vil man få oppblåsthet og hevelse.

Vann som hjelper til med å levere næringsstoffer til cellesystem, blodsystem og benkalsiumabsorpsjonssystem kan ikke jobbe som normalt. Til slutt vil kroppen få en nyresykdom med oppsamling av vann fordi kroppen ikke klarer å kvitte seg med avfall. Til slutt får man diagnosen kreft, bruker mange medisiner, får kreft i nyrene og nyre kjeglen.

For det medisinske miljøet, når det ble undersøkt og funnet at pasienten har kreftceller.

 1. Vil begynne med kirurgi for å forhindre spredning av kreftceller.
 2. Når det er en tendens til spredning, gis cellegift.
 3. Når cellegift er for farlig, blir det gitt stråling.

Som følge av de tre behandlingene, hvis pasienter er svake, vil de bli stadig svakere fordi cellegift og stråling påvirker celler.

Kroppen trenger energi for å produsere nye celler. Det er inkludert å kvitte seg med døde celler og samle energi til kroppen.

Har pasienter spurt seg selv om de er sterke nok. Og hvor er svaret?

Det er farlig ettersom vi ikke vet om alle som fikk behandling ikke hadde svaret «Jeg har nok energi til å bekjempe sykdommen?»

Dr. vet ikke og helsehus vet heller ikke. Fordi vi kan ikke vite, men bare du som vet.

Det vi kan foreslå for kreftpasienter.

 1. Gjenopprette celler så snart som mulig.
 2. Gi pasienten beskjed om at de er sterke nok til å bekjempe behandlingen.
 3. Gi pasienten mot til å kjempe ved å øve på å konsentrere seg for å få alle hormoner i kroppen til å balansere.
 4. Når kroppen er i balanse, vil døde celler og nye celler raskt deles. Derfor kan det øke den prosentvise sjansen til å overleve.

  Der vi skal simulere naturlige situasjoner.

  Hvilke råd vil det bli gitt til pasienter for at de raskest mulig skal lære å kjenne seg selv?

  Kroppen er frisk, avføringsystem er bedre, kan sove, spise, trene og ha konsentrasjon. Det er viktige ting som vi må gjøre hver dag fordi kroppen blir gjenfødt daglig.

  Du må ikke slutte å gjøre dette når du føler deg bra en dag, men fortsette å gjøre det som er bra hver dag.

  Hvis du har full oppmuntring og føler deg bra, sjekker du blodnivå, CA resultat og hvordan nye kreftceller og immunforsvaret er.

  Hvis nivået av hvite og røde blodlegemer i kroppen er på et normalt nivå, må du ikke tror at du er normal. Du er i faresonen hvis du har lett for å bli sliten, har svart avføring, ikke får sove, har vansker med å sove, puster tungt og er trett.

  Derfor er atferdsendring i bare 1-2 dager ikke nok, men det tar ca. ett år å bli bedre. Flere blir bedre fordi de gjør regelmessig endringer. Noen kjenner ikke oss, men de leser vår informasjon. De husket etter at de ble bedre og fortsatte inntil ett år. Etterpå ble de sjekket og fant ut det var normalt. Til slutt bruker de naturlig behandling hele tiden.


Disse årsakene er det som raskere gjør stadig flere mennesker syke.

 1. Drikker ikke nok vann.
 2. Puster ikke dypt nok.

Oksygenopptaket blir lavere slik at blodet blir tykkere fordi avfall ikke blir fjernet. Man vil få problemer fordi mikroorganismene jobber dårlig. Til slutt vil man dø av akutt infeksjon.

Det er vanlig at kroppen forbrenner hele tiden. Derfor forandrer CHONS seg til søppel, avfall, aske og syre hele tiden. Jo mer kjøtt, mel og sukker man spiser, desto høyere syrenivå.

Man får det man spiser.

Kjøtt og frukt som inneholder konsentrerte kjemikalier, insektmiddel og antibiotika når det inntas er det vanskelig å bryte ned og kvitte seg med. Derfor vil fordøyelsen i celler jobbe hardere. I tillegg vil oksygen og vann forbrenne mer.

Hva vil skje?

CHONS er viktige hovedingredienser i alle levende kropper.

C - karbon

H - hydrogen

O - oksygen

N - nitrogen

S - svovel

De kan gå inn i kroppens celler fra forskjellige ting, f.eks. mel, proteiner, fett, vitaminer, salt og mineraler.

Det kan skifte til disse.

Mel/sukker - glukose

Proteiner - aminosyre

Fett - fettsyre, triglyserida

Forbrenningsprosesser

Det vil skifte til disse.

Forbrenningen er fullstendig. Den vil danne oksygen, karbondioksid og vann.

Hvis forbrenningen er ufullstendig, vil karbonmonoksid, hydrogensulfid, ammoniakk, salpetersyre, kullsyre, melkesyre, svovelsyre og aske dannes.

Hvis forbrenningen og enzymer ikke er i balanse på grunn av mangel på næringsstoffer, oksygen og vann, vil celler dø og mye avfall dannes.

Hvordan vet vi dette?

Vi kan observere f.eks. dårlig lukt i munnen, varm pust, smerter i halsen, oppblåst mage, smerte, varm urin med sterk lukt og dårlig lukt fra avføringen.

Hvordan løser man disse problemene?

Ved å drikke nok vann, puste dypt, spise alkali, innta lett fordøyelig mat som f.eks. smothie av grønnsaker, grønn urtete, grønnsaksuppe og følge de 10 helsereglene.

Nyrene, forbedringen på en naturlig måte

Læringsnotater fra Dr. Rosukon Poompanvong, boka heter "Forteller hverandre" 2005 (gjennomgang)

Nyrene er organer som er lik nøtter og ligger under nedre ribbeina, bak magen. Nyrene jobber som blodfilter, ca. 200 liter og skiller ut urin fra kroppen.

Nyrene har en viktig oppgave med å filtrere avfall, for eksempel mat vi spiser, vev eller døde celler. Nyrene jobber som oljefilteret i bilen.

Bortsett fra filtrering av avfall, kontrollerer også nyrene viktige kjemiske stoffer som kroppen trenger. De produserer hormoner i kroppen for å danne røde blodceller, regulerer blodtrykket og kalsiumnivået i kroppen.

Personer som har høyt blodtrykk og diabetes, har høyere risiko for nyresvikt enn andre.

For behandling av pasienter med langvarig nyresykdom som ikke har fått renset nyrene, benyttes naturlige behandlingsmetoder slik at de kan bli bedre.

I vestlig behandling, ønsker legene i hovedsak at man skal slutte å spise salt fordi det kan redusere hovenhet på grunn av vann i kroppen. Etterpå tar de medisiner mot Angiotensin-konverterende enzym eller ACE, som reduserer blodtrykket fordi blodklarene slapper av. Endelig renser de nyrene.

Symptomene som indikerer at nyrene har begynt å svikte er hodepine, tretthet, kløe i kroppen, tisser mindre, mindre matlyst, kvalme, oppkast, vondt i bryset eller pusteproblemer, mister konsenstasjonen, mørkere hud, kramper og hikke.

Naturlige behandlingsmetoder som Dr. Rosukhon Phumphunwong anbefaler er.

 1. Spise smakløs mat, ikke krydre maten.
 2. Slutte å spise mel, tilpasse farge, lukt og smak i maten.
 3. Drikke minimum 10 glass grønnsaksjus hver dag.
 4. Spise grønnsaksuppe i stedet for vanlig frokost.
 5. Slutte å trene på ettermiddagen.
 6. Prøve å opprettholde konsenstasjonen hele dagen.
 7. Det er viktig å kontrollere humøret, ikke stresse.

Stress gjør at nyrene må jobbe hardt.

Konsenstasjon påvirker nyrene til å reparere nervesystemet inne i nyrkjeglen, nyremuskulaturen samt urinleder som tar kontakt med enzym fra lever og bukspyttkjertel.

Det kan balansere i hormoner, endorfiner, adrenalin og melatonin.

Drikk nok vann og spis smakløs mat.

Det er veldig viktig at personer som har problemer med lever, nyrer og tarmer ikke spiser syltet og hermetisert mat, spinat, mais, reddik, blomkål, kål, brokkoli, sesam, peanøtter, kokosmelk, taro, gresskar, salt, tang, all slags sjømat, kondensert melk, kaffemate, cashewnøtter, ung kokosnøtt, guava, mandel, svisker, rosiner (spiselig hvis ikke i sukkervann) (grønnsaksuppe, ikke tilsett poteter og brun ris, tilsett så lite som mulig eller ikke i det hele tatt).

Mat som er giftig for nyrene inneholder mye kvikksølv, for eksempel makrell, fisk, blekksprut og alle typer konditorfarge.

Dr. Rosukon Poompanvong påpekte til personer som drakk mineralvann at de negative effektene som vil oppstå på kroppen, avhenger av hver persons livstil. Hvis man jobber hardt, har arbeidskropp eller er sportsutøver som mister mye mineraler hver dag, er det ok at de drikker mineralvann noen ganger. Men det er ikke bra for personer som har problemer med nyrene. Hun anbefalte ikke det fordi mineralvann inneholder mange mineraler som er mer enn kroppen trenger. Nyrene må jobbe for å skille dem ut.

Mat som kan gjenopprette nyrene

Svarte bønner, lotusfrø, søte grønnsaker, kinesiske blomster, jujube, zucchini, bitter gourd, huey, hirse, søtpotet, morgenherlighet, hvitkål, kinakål, grønn kål, solsikkefrø, alle slags sopp, fersk persimmon, aubergine, okra, gresskarstilk, drue (vanndrivende, forhindrer nyrestein), druesmothie (renhet i nyre, lever, spises i omtrent to uker, bør bruke enzymer for å vaske dem).