en-us-Årsaken til kreft fra et naturlig synspunkt.

11/16/2021

Opplæring i helseleir - å ta vare på seg selv ved hjelp av naturlige metoder.

Den 27. desember 2017, Helsehus med Dr. Rosukon Poompanvong, Provinsen Rayong

Læringsnotater fra Dr. Rosukon Poompanvong: Fra boka "Forteller hverandre"

Alternativ medisin

Fra folk som kommer for å motta råd om å ta vare på seg selv når de har kreft, fant vi at årsaken til kreft kommer av atferd som forårsaker sykdom.

For eksempel, legger seg sent, spiser feil mat, humørsvingninger og har uregelmessig avføring.

Egentlig er humør sannsynligvis årsaken til kreft. Men det skjedde også personer med humørsvingninger, selv om de legger seg tidlig. De får ikke kreft, bare svulst.

Hvis de kan kontrollere humøret sitt en stund, kan kreftproblemet for disse gruppene av mennesker løses.

Men problemet kan ikke løses for personer som legger seg sent eller etter midnatt. Vi har aldri lykkes med å hjelpe dem.

Fordi personer som legger seg sent, ikke har muligheten til å motta livskraften som gir forandring ved å følge sola og månen.

Når sola skinner på jorda og kroppen vil menneskene få energi til å kvitte seg med avføringen.

Samtidig som man kvitter seg med avføring, vil kroppen også lage nye celler veldig raskt.

Derfor må vi tisse og tømme tarmen straks etter å ha stått opp. Og vi må spise ren mat slik at nye celler kan få næring med en gang.

Hvis det ikke skjer, for eksempel ikke spiser når det er måltid, vil magesaft i magen skilles ut. Dersom man fortsetter slik ca. 1-2 år, vil man få smerter i magen når man spiser. Det betyr at magen har kronisk sår og mer gult slim slik at næringsopptaket ikke fungerer normalt. Det fører til infeksjon fordi det er for mye mikroorganismer i magesekken og tarmen.

Kroppen samler opp avfallstoffer som føres til hjernen.

Når hjernen gir signaler om å produsere enzymer og hormoner i lever, bukspyttkjertel og galleblære som ikke kan jobbe, vil man få oppblåsthet og hevelse.

Vann som hjelper til med å levere næringsstoffer til cellesystem, blodsystem og benkalsiumabsorpsjonssystem kan ikke jobbe som normalt. Til slutt vil kroppen få en nyresykdom med oppsamling av vann fordi kroppen ikke klarer å kvitte seg med avfall. Til slutt får man diagnosen kreft, bruker mange medisiner, får kreft i nyrene og nyre kjeglen.

For det medisinske miljøet, når det ble undersøkt og funnet at pasienten har kreftceller.

  • Vil begynne med kirurgi for å forhindre spredning av kreftceller.
  • Når det er en tendens til spredning, gis cellegift.
  • Når cellegift er for farlig, blir det gitt stråling.

Som følge av de tre behandlingene, hvis pasienter er svake, vil de bli stadig svakere fordi cellegift og stråling påvirker celler.

Kroppen trenger energi for å produsere nye celler. Det er inkludert å kvitte seg med døde celler og samle energi til kroppen.

Har pasienter spurt seg selv om de er sterke nok. Og hvor er svaret?

Det er farlig ettersom vi ikke vet om alle som fikk behandling ikke hadde svaret «Jeg har nok energi til å bekjempe sykdommen?»

Dr. vet ikke og helsehus vet heller ikke. Fordi vi kan ikke vite, men bare du som vet.

Det vi kan foreslå for kreftpasienter.

  • Gjenopprette celler så snart som mulig.
  • Gi pasienten beskjed om at de er sterke nok til å bekjempe behandlingen.
  • Gi pasienten mot til å kjempe ved å øve på å konsentrere seg for å få alle hormoner i kroppen til å balansere.

Når kroppen er i balanse, vil døde celler og nye celler raskt deles. Derfor kan det

øke den prosentvise sjansen til å overleve.

Der vi skal simulere naturlige situasjoner.

Hvilke råd vil det bli gitt til pasienter for at de raskest mulig skal lære å kjenne seg selv?

Kroppen er frisk, avføringsystem er bedre, kan sove, spise, trene og ha konsentrasjon. Det er viktige ting som vi må gjøre hver dag fordi kroppen blir gjenfødt daglig.

Du må ikke slutte å gjøre dette når du føler deg bra en dag, men fortsette å gjøre det som er bra hver dag.

Hvis du har full oppmuntring og føler deg bra, sjekker du blodnivå, CA resultat og hvordan nye kreftceller og immunforsvaret er.

Hvis nivået av hvite og røde blodlegemer i kroppen er på et normalt nivå, må du ikke tror at du er normal. Du er i faresonen hvis du har lett for å bli sliten, har svart avføring, ikke får sove, har vansker med å sove, puster tungt og er trett.

Derfor er atferdsendring i bare 1-2 dager ikke nok, men det tar ca. ett år å bli bedre. Flere blir bedre fordi de gjør regelmessig endringer. Noen kjenner ikke oss, men de leser vår informasjon. De husket etter at de ble bedre og fortsatte inntil ett år. Etterpå ble de sjekket og fant ut det var normalt. Til slutt bruker de naturlig behandling hele tiden.