Rått Bannanpulver

Rå banan inneholder "tannin".

Rå Cultivated banan består av "tannin" som er et stoff som gir rå bananer en snerpende smak. Det kan behandle magesykdom med følgende fremragende funksjoner.

  • Hjelper til med å hemme veksten av bakterier.
  • Det beskytter tarmveggen mot sykdom og stekt mat.
  • Hjelper til med å justere pH i magen for å være balansert.

I tillegg brukes rå bananer til behandling av magesykdommer. De kan også brukes til behandling av diabetes og forandring i oppførsel. De har lavt sukkerinnhold slik at personer som trenger sukkerkontroll kan spise de. De inneholder mel som motstandsdyktig stivelse enzym type 2 som det finnes mye av i rå bananer. Det hjelper til med å bygge styrke i tykktarmveggceller.

Den langsomme fordøyelsen vil føre til at kroppen får mindre energi enn normalt og fungerer som et kostfiber. Kroppen blir mett lenge med lav energi. Det reduserer sulten og kroppen får bedre insulinfølsomhet. Derfor kan kroppen utnytte sukkeret bedre. Det hjelper til med å senke blodsukkernivået og reduserer vekt og betennelse, samt styrker immunforsvaret i fordøyelsessystemet. Hvis man spiser regelmessig, reduseres risikoen for ulike typer kroniske, ikke-smittsomme sykdommer, som f.eks. fedme, diabetes og hjertesykdom, samt reduserer risikoen for tykktarmskreft. Det hjelper til med å øke fiberen eller en fiberkilde. Derfor kan man få bedre avføring. 

kr 70,00