Tradisjonell Thaimassasje med urter

Denne variasjonen av tradisjonell Thai-massasje har i århundrer blitt brukt i kongelige Thai-palasser og servicen har kun blitt utført med hender, tommel og vært gunstig for kroppsvekt-balanse. Den er basert på prinsipper av akupressur og involverer arbeid med kroppsenergikanalene for å gi slipp på blokkeringer som er sagt å kunne forårsake ubalanser og sykdom. Spesial-preparerte varme urtekompresser, Luk Pra Kob(Vame pute), er også brukt til å hjelpe og trekke ut toksinner og fremme sirkulasjonen. Thai urte massasje vil bli inkludert med hode- skulder og nakke massasje. På grunn av thai massasje er spesiell fra en annen massasje derfor bruker vi spesiell olje massasje for å hjelpe slappe av musklene.

60mins Kr.750 Student og Pensjonis 30mins Kr.650
90mins Kr.1200 Student og Pensjonis 30mins Kr.1100
120mins Kr.1400 Student og Pensjonis 30mins Kr.1300

Thai Aromaterapi Masssajse med urter

Disse helberedelses-rituralene er ideelle for de med kroniske spenninger ogsårhet. Vi bruke essensielle oljer som blir absorbert gjennom hunden for å berolige de underliggende korresponderende vev før de går inn i blodstømmen. En forsiktig aromatisk olje-massasje er ogsa inkludert i denne behandlingen

60mins Kr.750 Student og Pensjonis 30mins Kr.650
90mins Kr.1200 Student og Pensjonis 30mins Kr.1100
120mins Kr.1400 Student og Pensjonis 30mins Kr.1300

Fot refleksologi massasje


Praksisen med manipulering av punktene på føttene for å balansere energien som sirkulerer rundt i kroppen, stimulerer kroppens naturlige helberedelses-prosess. Disse punktene blir kaldt reflekser og hvert reflekspunkt korresponderer til ulike deler av kroppen, det kan være en kjertel, et organ eller andre deler av kroppen. Når vi manipulerer, kan refleksene trigge psykiske reaksjoner i de korresponderende kroppsdeler. Fotmassasjen vil bli inkludert med en 15 minutters hode- skulder og nakke massasje.

30mins Kr.450 

60mins Kr.750 


Skuldre rygg nakke og hode massasje

Lindrer stiv rygg, nakke og skuldre det kan få også hode massasje.

30mins Kr.450

45mins Kr.650

Detox Massasje 2time 30mins Kr.1900 Student og Pensjonis Kr.1700

For spesielle symptomer på migrene, smerter i nakken, vondt i magen, følelse av mangel på energi, svimmelhet og flere plager over lang tid. Det er vanlig at man får giftstoffer i kroppen på mange forskjellige måter. Over 70 prosent far man på grunn av stress og maten man spiser. Det er tre måter man kan fjerne giftstoffer fra kroppen på. 

  • Damp med urter slik at kroppen blir svett, men det er begrenset til pasienter som har høyt blodtrykk og andre luftveissykdommer som er farlige. 
  • Avgiftning med klyster, men den måten er ikke populær bant nordmenn.
  • Detox massasje som Thai Massasje Lillehammer benytter. Mansmøres inn med urter for a ferne giftstoffer fra deorganene i kroppen som er betent eller i ubalanse. Så venter man på at urtene fjerner giftstoffene og man blir tørr over hele kroppen. Etterpå skyller man huden med vann og skrubber bort gamle hudceller fra hele kroppen og avslutter med en dusj.

Ansiktsbehandlinger 45mins Kr.650

Bli bortskjemt av vårt utvalg av hudpleiebehandlinger. Våre foryngende ansiktsbehandlinger lover deg en strålende og sunn hud, gjennom hydrering,peeling og rensing. 

Denne ansiktsbehandlingen gir dyp rensing for normal og sensitive hudtyper.En rensende skrubb og fuktighetsgivende maske revitaliserer huden, forebygger for tidlig aldring og reduserer tegn på tretthet. Vi bruke produkt fra ASEA og LUMINESCE.

Behandlingetterfødsel 90mins Kr.1800

Kroppen vil normalisere seg raskere med varme. Sener og muskler i ryggen og beina som følge av kompresjon under graviditet, kan løses opp. Reduserer tretthet i kroppen og bedrer blodsirkulasjonen .Hjelper til med å balansere kvinnen etter fødselen. Reduserer kalde symptomer på grunn av tap av blod og vann under fødsel. Livmoren blir normal og livmorhalsen blir stengt slik at risikoen for infeksjon i livmoren etter fødsel reduseres. Reduserer vann i livmoren etter fødsel og tilbake strømningen som fører til forgiftning.

Øre spa Kr.650

For a behandle sinus, forkjølelse, allergi, halssmerter og smerter i ører. Reduserer tretthet på grunn av høyt og layt blodtrykk, snorking, betennelse i sinus, lymfeknuter, hevelse i kjertelen inne i øret, døvhet, dårlig balanse. Hjelper til meda forbedre blodsirkulasjonen.

  •  Reduserer kløe og ujevn vannmengde i ørene. 
  •  Eliminerer bakterier, bedrer nervene for å friske opp.
  •  Reduserer stress i hjernen.
  • Reduserer depresjon og glemsomhet.
  •  Reduserer press i hjernen.
  •  Rengjør øregangen
  • Hjernen blir friskere

Fotpleier Kr.650

Gi føttende dine den oppmerksomheten de fortjener med denne fotpleierutinen. Først gis føttene et fotbad for a rense og ferne eventuell lukt samt mykgjøring av huden. Neglene blir renset, trimmet og formet slik du ønsker.