Russland var det første landet som utførte obduksjoner av personer som døde av koronavirus

26.08.2021

Russland var det første landet som utførte obduksjoner av personer som døde av koronavirus. Etter grundige undersøkelser ble det konkludert med at koronavirus ikke eksisterer som et virus.

Likevel er det bakterier utsatt for stråling som gjør at mennesker har dødd på grunn av blodpropp.

Det ble funnet at koronavirus forårsaker blodpropp, noe som får blod til å størkne hos mennesker, får blodpropp i venene og gjør pusten vanskelig fordi hjernen, hjertet og lungene ikke kan motta oksygen. Og derfor døde man raskt.

For å finne årsaken til energimangel i luftveiene, leger i Russland hører ikke på WHO-protokoller og utfører obduksjoner. Etter at legene har åpnet armer, beina og andre deler av kroppen og undersøkt dem grundig, har de lagt merke til at blodkarene utvidet seg og fyltes med blodpropp. Forstyrrelser i blodstrømmen og reduksjon av oksygenstrømmen i kroppen er dødsårsaken til pasientene. Etter å ha lært om denne forskningen, endret det russiske helsedepartementet straks behandlingsforløpet for koronavirus. Pasienter med koronavirus fikk aspirin. Jeg fikk 100 mg og Imromac slik at pasienter hadde blitt bedre og i god form. Det russiske helsedepartementet skrev ut mer enn 14 000 pasienter på en dag og sendte dem hjem.

Etter en periode med vitenskapelig funn, leger i Russland fortalte om hvordan behandle det ved å si at denne sykdommen er et triks i verden «Ingenting annet enn arteriell koagulasjon (blodpropp) og behandlingsmetoder. Antiinflammatoriske antibiotika, og ta et antikoagulasjonsmiddel (aspirin). Dette indikerer at det kan kurere sykdommen.»

Ifølge andre russiske forskere er respiratorer og intensivavdelinger ikke påkrevd. De har fortalt denne innvirkningen allerede i Russland.

Kina visste dette, men avslørte aldri rapporten.

Del denne informasjonen med familie, naboer, bekjente, venner og kolleger slik at de kan bli kvitt frykten for koronavirus og innse at dette ikke er et virus, men bare bakteriene som utsettes for stråling. Det er bare personer med svært lav immunitet som bør være forsiktige. Denne strålingen kan også forårsake betennelse og oksygenmangel. Pasienter bør ta 100 mg Asprin og Apronik eller 650 mg Paraset.

Kilde: Russisk helsedepartement