en-us-Shafin de Zane presenterte: Hva er kreft?

11/16/2021

Det er en som du aldri kunne tenkt ville si at kreft var naturlig.

Kreft er naturlig for å tilpasse celler på grunn av at blodet i kroppen inneholder mye giftstoff for å leve lenge. Hvis de cellene ikke tilpasser seg, vil de bli syke og dø. Derfor vil de bli endret fordi de kan gjøre det. De tilpasser seg som at det er naturlig.

Det er synd at mange leger sier at man kan behandle kreft med cellegift eller strålebehandling. Men legene forteller ikke hvorfor kreft i cellene forandrer seg.

For første gang derimot, når miljøet forandrer seg, vil mange celler før eller siden forsette å forandre seg. Det er en årsak vi finner.

Kreftpasienter vil bli bedre bare en periode etter cellegiftbehandling. Etter en stund vil de bli som før fordi celler må forandres. Hvis de ikke blir forandret, vil de dø. Derfor er celler som forandrer seg naturlig.

Cellekreft er evolusjon av celler som prøver å leve i et giftstoffmiljø. Likevel kan de ikke kontrolleres fordi cellene vil drepe kroppen. Men det er ikke den ekte årsaken.

Cellekreft er evolusjon av celler som prøver å leve i et høyt giftstoffmiljø. Vi må prøve å forstå det helt klart. Å drepe de cellene uten å endre miljøet, er som å drepe flua uten å fjerne søppelet.

Du vil gjøre det raskt når du endrer ditt miljø fort.

Det er tre måter.

  • Puste dypt - Puste dypt

Først stimulere, celler blir forandret og til slutt blir de kreft. Det er mangel på oksygen. Cellekreft blir forandret av å leve i et lavt oksygenmiljø. Jo mindre oksygen, desto mer vil de øke fordi det er evolusjon av celler av å leve i et lavt oksygenmiljø.

Behandling

  • Pust dypt slik at det blir lett trening som du kan gjøre hver morgen for å øke oksygenmengden i blodet.
  • Gå 5 minutter og pust inn 4 ganger etter hverandre, hold pusten og telle til 4, pust ut sakte 4 ganger etter hverandre. 1-2-3-4 og igjen 1-2-3-4 pust inn med nesen, holde pusten, telle 1-2-3-4, pust ut av munnen. Pust inn med magen, ikke bare med brystet, som er riktig måte å puste på. Hvis du ikke har noen steder å gå for å trene, kan du gå på soverommet ditt fordi det har nok plass til å trene.
  • Slutte å spise syre

En annen årsak som stimulerer til at celler blir kreft er syremiljø fordi celler kan leve i syremiljø. Celler som er forandret, vil dø i et basisk miljø, mens de vil øke i et syremiljø. Du kan øke det basiske nivået i kroppen ved hjelp av maten.

  • Grønnsak- og fruktsmothie er veldig effektivt.
  • Slutt å spise sukker, cola, pepsi og andre typer brus, kaffe, kjøtt, melk, sigaretter og alkohol.
  • Spis ferske grønnsaker, frukt og kokosnøttjus. Hvis du ønsker å forandre helsen rakst, må du drikke frukt- og grønnsaksmothie hver morgen og ikke spise noe mat før lunsj. Benytt forskjellige grønnsaker, tomat, arguk og bland med vann og drikk etterpå. Du kan tenke deg at det ikke ser deilig ut. Men det er ikke så verst og deilig når du har vent deg til det.
  • Passe på kroppen din

Stress fører til at immunsystemet blir svakere.

Stress er beste drapsmann og årsaken til mange sykdommer.

Stress øker syrenivået og påvirker alle organer i kroppen. Det er veldig viktig at du alltid er mentalt sterk.

Hvordan kan du gjøre det?

  • Øk konsentrasjonen, se morsomme filmer, slutt å se dårlige nyheter og historier, les bra bøker som gir inspirasjon, ha kjæledyr, treff nye venner, fjern bekymringer, og dårlige ting fra fortiden som gir depresjoner.

Lær hva slags mat som er kreftfarlig. Hvis du vet om det, vil du spise mindre av det. Maten til kreft er mangel på oksygen. Å puste øker oksygennivået. Hold opp å puste som om du ønsker å dø, kreften vil like det veldig godt. Du må øke det basiske nivået i kroppen ved å drikke jus.

Du bør ikke stresse. Det er lettere sagt enn gjort.

Å forebygge og behandle kreft, er veldig enkelt slik at det er morsomt å høre det.

Bruk tankene dine riktig.

Skift vannet i akvariummet når fisker er syke fordi å rive akvariummet ikke er riktig måte.

Tusen takk for artikkel av dr. Chanisa Arthachinda og dr. Rung Chulalongkorn, sykehuset.